ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

VRACHTWAGEN RECLAME

Vrachtwagens worden dagelijks gebruikt om bepaalde producten te vervoeren. Hoe fijn is het dat de naamsbekendheid van uw bedrijf, dankzij een eenmalige investering, de komende jaren een flinke boost krijgt? Vrachtwagen reclame is dé oplossing voor zowel kleine als grote bedrijven om zichzelf professioneel op de markt te laten verschijnen. Doordat uw naam, logo of slogan door omstanders wordt gezien, kiest de consument eerder voor u dan voor de concurrent. Autobelettering Assen heeft jarenlange ervaring met alle soorten autoreclame, van het beletteren van uw aanhanger tot het carwrappen van uw gehele wagenpark. Voor elke dienst kunt u bij ons terecht. Autobelettering Assen is uw partner tijdens grote en kleine projecten, op iedere locatie.

Ontwerp vrachtwagen reclame

Gaat u vaak de weg op met uw truck? Dan is het zonde om honderden kilometers te rijden in een wagen zonder autobelettering. Iedere automobilist zal een blik werpen op uw grote voertuig; maak hier dus slim gebruik van! Een opvallend ontwerp lijkt vaak een eenvoudige klus, maar in de praktijk blijkt het meestal toch wat anders te gaan. Wees ervan bewust dat uw wagen is bestickert met opmerkelijke kleuren en afbeeldingen. Onze ervaren collega’s helpen u graag een ontwerp tot stand te brengen dat aan uw eisen en wensen voldoet. Weet u zelf hoe te handelen en levert u liever een eigen design aan? Dit is ons alleen maar in het voordeel. Wij voeren uw ontwerp graag uit tot het gewenste plaatje!

Aanbrengen van autoreclame

Het bestickeren van de voertuigen is een nauwkeurige klus die altijd door onze specialisten wordt uitgevoerd. Alle medewerkers zijn gecertificeerde sign deskundigen die regelmatig cursussen volgen. De montage vindt doorgaans plaats op onze eigen afdeling. Hier beschikken wij over de benodigde materialen en de hoogwaardigste printapparatuur. Bent u, om wat voor reden dan ook, niet capabel de vrachtwagen op onze locatie te brengen? Geen probleem. Onze plaatsingsdienst is iedere dag op pad om voertuigen te beletteren op de door u gewenste locatie. Informeer ons over de mogelijkheden.

Kosten van vrachtwagen reclame

De kosten van vrachtwagen belettering hangt af van enkele factoren. Hoofdzakelijk zijn dit de grootte en de kleuren van het ontwerp. Bent u tevreden met uw bedrijfsnaam, slogan en een subtiel logo? Dan geven wij u een prijsindicatie van €965,-. Mocht u echter de gehele wagen willen carwrappen, dan kunnen de kosten vlotweg oplopen tot €1660,-. Nadat het design voor uw wagen bij ons bekend is, zijn wij in staat de precieze prijs voor u te berekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan en voor u het weet is uw vrachtwagen het rijdende visitekaartje voor uw bedrijf.

Vrachtwagen reclame bestellen

Eén van de meest voorkomende soorten reclame is autoreclame. Het is een effectief onderdeel van het verbreiden van uw huisstijl. Potentiële klanten krijgen een goede eerste indruk. Wilt u graag vrachtwagen reclame bestellen zodat u kunt profiteren van de vele voordelen? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. U heeft binnen 24 uur een passend voorstel op uw e-mail. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze dienst? Aarzel dan niet en neem contact op met onze collega’s. Wij helpen u graag bij al uw onduidelijkheden.

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 785,-
Medium signing Vanaf € 965,-
Large signing Vanaf € 1365,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1660,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign