ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

VRACHTWAGEN BELETTERING

Een vrachtwagen is altijd onderweg en maakt meestal de meeste kilometers binnen het wagenpark. Het mooie grote oppervlakte biedt natuurlijk een uitgelezen kans om uw logo, boodschap of full color op aan te brengen. Een beletterde vrachtwagen heeft een hoge attentiewaarde. Voor een relatief lage investering doet u 24/7 aan marketing.

Ontwerp

Wij helpen u graag met het maken van een mooi ontwerp voor op uw vrachtwagen. Ons ontwerpteam is gespecialiseerd in het maken van opvallende designs, samen met uw aanwijzingen maken zij een ontwerp die voldoet aan uw wensen.
Wanneer u zich heeft te houden aan een huisstijl, houden de ontwerpers de richtlijnen hoog in het vaandel.

Lichtbak en contourmarkering

Ook het beletteren van lichtbakken op de vrachtwagen doen wij graag voor u. Wij demonteren voorzichtig de lichtschaal uit de lichtbak en bekijken of deze opnieuw beletterd kan worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij in overleg met u een nieuwe lichtschaal op maat maken en voorzien van belettering. Wij gebruiken hier speciale lichtbakfolie voor.

Contourmarkering mag natuurlijk niet ontbreken. Hier gebruiken wij de 3M reflecterende tape voor, een hoogwaardige folie die voldoet aan UNECE104 vereisten.

Aanbrengen van belettering

Het aanbrengen van de belettering wordt vaak gedaan in onze eigen werkruimte. Hier beschikken wij over de juiste materialen en apparatuur. Mocht het zo uitkomen dat de vrachtwagen niet bij ons geplakt kan worden, dan kunnen wij in overleg de bestickering aanbrengen op de door u gewenste locatie.

Vrachtwagen belettering bestellen

U kunt een offerte aanvraag indienen via onze website, hierop zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Mocht u vragen hebben of wilt u simpelweg wat meer informatie? Aarzel niet en neem contact op met één van onze collega’s. Zij geven graag antwoord op al uw vragen.

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 785,-
Medium signing Vanaf € 965,-
Large signing Vanaf € 1365,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1660,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign