ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

PERSONENAUTO RECLAME

De reclame op uw personenwagen trekt de aandacht van automobilisten op de weg. Ieder bedrijf streeft naar opvallen en naamsbekendheid uitbreiden. Hoge naamsbekendheid is tegenwoordig erg belangrijk, omdat potentiële klanten eerder voor uw bedrijf kiezen dan voor de concurrent. Autobelettering Assen maakt dit waar voor een scherpe prijs. Wij hebben reeds vele bedrijven mogen voorzien van onze kwalitatief hoogwaardige personenauto reclame. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen wij uw opdracht al binnen één week uitwerken. Levert u zelf het ontwerp voor uw wagen, of raadpleegt u onze ontwerpafdeling om een vakkundig design? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen personenauto reclame

Redenen waarom u zou moeten kiezen voor autoreclame zijn er genoeg. U moet in uw achterhoofd houden dat de gemiddelde bestickerde wagen zo’n 160.000 keer per maand wordt gezien. Dit betekent bijna 2 miljoen keer per jaar! De achterzijde op uw wagen is de doeltreffendste zijde om van autobelettering uit te rusten. Rijdt u door een drukke straat of staat u eens in de file? Dan worden u en uw bedrijf alleen maar bevoordeeld. Hiernaast zorgt de belettering voor een professionele kijk op uw bedrijf en is het ook nog eens informatief. Voor u het weet is uw personenauto voorzien van de meest opvallende kleurcombinaties, overgangen en symbolen. Wees nog binnen een week de top of mind op de rijbaan!

Personenauto reclame zelf bestickeren

De vraag of men de personenauto reclame zelf kan aanbrengen komt bij ons frequent voorbij. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het ontwerp is het mogelijk om de stickers zelf aan te brengen. Echter adviseren wij u om het werk in onze handen te leggen, omdat u dikwijls over bepaalde vaardigheden en kennis dient te beschikken, wilt u de belettering juist aanbrengen. Wij raden u aan de auto binnen te beplakken met een minimale verwerkingstemperatuur van 10 graden. Houd er wel rekening mee dat wij geen garantie bieden op de stickers die u zelf aanbrengt.

Fleetmarking voor uw bedrijf

Het beletteren van een geheel wagenpark, in vakjargon beter bekend als fleetmarking, geeft omstanders een positief inzicht over uw organisatie. Fleetmarking is erg effectief en relatief goedkoop. Als u overweegt om voor fleetmarking te kiezen, is een vakkundige partner hierbij beduidend. Een wagenpark waarbij de voertuigen allemaal verschillend zijn bestickert, omdat er te weinig tijd is besteed aan een gepast ontwerp, wordt dan ook door velen als hinderlijk beschouwd. Bovendien ziet de consument dan niet de huisstijl die u probeert uit te stralen, waar uw onderneming aan wordt gekoppeld. Bij ons bent u verzekerd van maatwerk voor iedere opdracht. Heeft u verschillende modellen wagens, maar wilt u ze wel allen laten beletteren met een gelijkelijk design? Autobelettering Assen zorgt dat al uw auto’s een compleet plaatje worden en dat u altijd één rijdend visitekaartje op de weg heeft.

Personenauto reclame bestellen

Het aanvragen van personenauto reclame is erg eenvoudig en kan snel worden gedaan. Wij nemen uw offerte direct in onze bestellingen op en voorzien u binnen 24 uur van een concreet antwoord. Van een subtiel logo tot het premium signing pakket of zelfs een complete carwrap. Wat voldoet aan uw wensen en vereisen? Wij werken voortdurend met A-merk materialen; u bent dus verzekerd van goeie kwaliteit folie. Dit is ook de reden waarom wij u graag 5 jaar garantie bieden op onze autostickers. Wenst u meer informatie of heeft u toch nog een vraag over één van onze producten of diensten? Tijdens de kantooruren kunt u gerust contact opnemen met onze collega’s.

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 149,-
Medium signing Vanaf € 230,-
Large signing Vanaf € 395,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1285,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign