ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

PERSONENAUTO BELETTERING

Wilt u één wagen of een compleet wagenpark laten beletteren? Wij van Autobelettering Assen zijn u graag van dienst. Wij begrijpen dat de belettering van uw bedrijfswagen van groot belang is, omdat dit het rijdende visitekaartje is voor uw bedrijf. U kunt daarom bij ons terecht voor simpele belettering tot het compleet inpakken (wrappen) van uw personenauto. Ook is het mogelijk de auto te voorzien van reflecterende folie. Zo valt uw auto nóg beter op!

Ontwerp

Autobelettering is erg belangrijk omdat dit het eerste zal zijn wat uw (potentiële) klant ziet. Met een pakkende tekst zal uw naamsbekendheid dan ook stijgen. Natuurlijk wilt u ook rondrijden in een mooie auto met fraaie belettering. Om een geschikt design tot stand te brengen hebben wij een ervaren ontwerpafdeling die graag met u mee denkt. Geheel kosteloos geven zij u advies voor het juiste ontwerp voor uw personenauto. Heeft u al een ontwerp? Dan voeren wij dit graag voor u uit! Ook kunt u bij ons terecht als u weet wat u op uw wagen wilt, maar nog geen ontwerp hebt. Samen zullen wij zorgen voor een aantrekkelijk design voor op uw bedrijfsauto!

Aanbrengen van autobelettering

De belettering voor op uw personenauto wordt gedaan door ons ervaren team. Wij hebben een eigen werkplek met het benodigde materiaal en apparatuur. Onze collega’s zijn u graag van dienst: van het plakken van een kleine sticker tot het volledige carwrappen bent u hier aan het juiste adres. Kunt u om de één of andere reden uw personenauto niet bij onze werkplek brengen? Dan is dit geen probleem. Neem contact met ons op en samen kunnen wij een afspraak maken om uw auto op de door u gewenste locatie te beletteren!

Personenauto belettering bestellen

Vraag een offerte aan en hierop zullen wij zo spoedig mogelijk antwoorden. Heeft u toch nog vragen wat betreft de belettering of wilt u ronduit wat meer informatie? Onze collega’s staan tijdens de kantooruren voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Aarzel niet en neem contact met ons op.

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 149,-
Medium signing Vanaf € 230,-
Large signing Vanaf € 395,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1285,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign