ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

CARWRAPPING

Carwrappen wordt tegenwoordig veel gedaan. Het is een techniek die wordt gebruikt om voertuigen, vaak bedrijfsauto’s, om te toveren tot een mobiel reclameobject. De doel van deze autoreclame is om de aandacht van mensen te trekken en met het juiste design zal dit zeker gebeuren.

Bij Autobelettering Assen bent u aan het juiste adres voor nette en professionele carwrapping. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk en uit te voeren in glans of mat. Zelfs carbon en chroom behoren tot de mogelijkheden. Onze hoge kwaliteit wrapfolie kan naar eigen design toegepast worden op alle onderdelen zoals motorkap, dak, spiegels en bumpers.

Ontwerp

Het ontwerp dat u op uw wagen wilt hebben is van groot belang. Daarom hebben wij een eigen ontwerpafdeling die u graag helpt bij het creëren van een geschikt design voor op uw wagen. Heeft u zelf al een ontwerp? Dit voeren wij graag voor u uit! Ook zijn wij graag van dienst als u weet wat voor design u wilt, maar u nog niet over het juiste ontwerp beschikt. Samen zorgen wij ervoor dat we een geschikt ontwerp voor uw voertuig tot stand brengen.

Aanbrengen carwrapping

Het aanbrengen van het ontwerp op uw auto moet gebeuren onder het juiste beleid. Ons ervaren team doet dit altijd in onze eigen werkplaats, waar wij beschikken over de geschikte benodigdheden en apparatuur. Bij wrappen is het van belang dat de werkomgeving schoon is en dat er voldoende ruimte is om te werken. Daarom wordt het wrappen van auto’s alleen gedaan in onze eigen werkplaats.

Carwrapping bestellen

Vraag een offerte aan via onze website en wij zullen zo spoedig mogelijk hierop antwoorden. Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u simpelweg wat meer informatie? Contacteer gerust onze collega’s per telefoon of mail. Zij staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 195,-
Medium signing Vanaf € 325,-
Large signing Vanaf € 545,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1495,-

Waarom ons?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

Overige pagina’s: Personenauto reclame Carwrap reclameBestelbus reclameVrachtwagen reclameBakwagen reclameBestelauto reclameAutoreclame assen

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

Vragen en antwoorden

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign