ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

CARWRAP RECLAME

Opvallende wagens, geheel ingepakt en aangekleed tot de kleur en stijl van een bepaald bedrijf. U heeft ze ongetwijfeld eens gezien. Tegenwoordig wordt het inpakken (carwrappen) van auto’s steeds populairder. Dit is niet gek, want het is één van de gemakkelijkste en opvallendste manieren van marketing. U hoeft slechts één keer de belettering aan te brengen en uw bedrijf zal jarenlang profiteren van de talloze voordelen. Uit onderzoek blijkt dat een wagen, voorzien van belettering, ongeveer 160.000 keer per maand wordt bekeken. Het is dus van groot belang dat uw belettering er professioneel en verzorgd uitziet. Bij Autobelettering Assen bent u aan het juiste adres voor reclame op uw auto. Van een subtiel logo tot full colour carwraps, alles is mogelijk!

Carwrapping prijzen

De kosten voor onze carwrap reclame verschillen erg per wagen en per ontwerp. Wij bieden verschillende pakketten voor ieder voertuig. Van small signing tot premium signing en uiteraard het geheel wrappen van uw wagen. Wilt u slechts de zijkanten en achterkant van uw personenauto laten bestickeren? Dan liggen de kosten rond de €149,-. Wenst u dat uw personenwagen wordt gecarwrapt, in alle kleuren en in zeer hoge kwaliteit? Onze prijsindicatie ligt dan ongeveer rond de €1285,-. Bij de kosten zijn montage en opmaak inbegrepen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Kwaliteitsfolie autostickers

Een bestickerde wagen is als het ware een rijdend reclamebord voor uw bedrijf. Evenals een reclamebord wilt u dat uw bedrijfswagen opvalt in het drukke verkeer. Uw slogan of logo moet niet alleen worden opgemerkt door de omstanders, maar de boodschap moet ook echt indruk maken en men aanleiden tot activeren. Wij werken voortdurend met kwaliteitsfolie die we voor onze carwrap reclame gebruiken. Door de opmerkelijke 3M kwaliteit folies is opvallen een fluitje van een cent en wordt het proces van aanbreng een stukje gemakkelijker. De beste materialen in handen van onze ervaren medewerkers leiden tot het gewenste resultaat. Een tijdelijke of permanente reclame-uiting, wij helpen u graag!

Autobelettering voor elk verkeersmiddel

Wij van Autobelettering Assen hebben ervaring met het bestickeren van vele soorten transportmiddelen. Naast het feit dat de auto of bestelbus erg populair is om te bestickeren, is het ook mogelijk om uw motor of racefiets van carwrap reclame te voorzien. Zelfs het voorstel om uw touringcar of dubbeldekker te bestickeren sluiten wij niet uit. Wij realiseren uw wensen graag tot hoe het er op uw droomplaatje uitziet. Aarzel niet langer en neem contact op met één van onze collega’s.

Carwrap reclame bestellen

Wilt u graag de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten, en meer aandacht vestigen tot uw bedrijf? Autobelettering Assen is graag uw partner met elk type buitenreclame. Vaak wordt uw wagen al binnen enkele uren voorzien van het verlangde ontwerp. Voordat wij het bestickeren in praktijk brengen, krijgt u van ons een voorontwerp zodat u exact weet hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u akkoord. Heeft u vragen over autobelettering of wilt u graag meer informatie over onze aanpak, folies, diensten etc.? Wees dan niet bang om onze medewerkers te contacteren. Tijdens de kantooruren helpen wij u graag met al uw onduidelijkheden!

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 195,-
Medium signing Vanaf € 325,-
Large signing Vanaf € 545,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1495,-

Waarom ons?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

Vragen en antwoorden

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign