ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BESTELWAGEN BELETTERING

Autobelettering is één van de snelste vormen van marketing en het is bijna niet meer weg te denken. Met de juiste autobelettering op uw wagen vormt het een aangenaam visitekaartje voor uw bedrijf. Uw bedrijf wordt herkend en krijgt daardoor meer bekendheid.

Ontwerp

Om de geschikte autoreclame op uw bestelwagen aan te brengen hebben wij een professionele ontwerpafdeling voor u klaar staan. Zij helpen u graag met het creëren van een gewenst design. Heeft u een eigen ontwerp of moet u rekening houden met een huisstijl? Wij maken graag de juiste belettering in de juiste kleuren folies voor u. Kom gerust bij ons langs om dit even te bespreken.

Aanbrengen van autobelettering

Het aanbrengen van de belettering op uw bedrijfswagen wordt vaak in onze werkplaats gedaan. De auto staat daar droog en alle benodigde materialen en apparatuur staan binnen handbereik. Het kan voorkomen dat u om wat voor reden ook uw auto niet naar onze werkplaats kunt brengen. Dit is geen probleem. Na overleg kunnen wij ook uw wagen op de door u gewenste locatie beletteren. Hiervoor moet uw auto zich wel in een binnenplaats bevinden.

Bestelwagen belettering bestellen

Van een subtiel logo tot complete belettering: wij zijn u graag van dienst. Tevens is carwrapping een optie, waarbij we uw auto compleet inpakken. Om de belettering voor uw bestelwagen te bestellen kunt u een offerte aanvragen op onze website. U zult zo snel mogelijk antwoord krijgen. Mocht u nog vragen hebben over de autobelettering of wilt u simpelweg wat meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: tijdens onze kantooruren staan onze collega’s voor u klaar die graag antwoord geven op al uw vragen.

Prijzen

Small signing Vanaf € 255,-
Medium signing Vanaf € 385,-
Large signing Vanaf € 695,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 2275,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en dienst

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign