ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BESTELBUS RECLAME

Het uitdragen van uw huisstijl en producten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bestelbus reclame is informatief, opvallend en het zorgt voor een positieve kijk op uw onderneming. Dagelijks wordt uw voertuig door duizenden omstanders gezien. Is uw bus bestickert met vakkundige autobelettering? Dan is de kans groot dat potentiële klanten geïnteresseerd raken in het product of de dienst die u levert. Een eenmalige investering als deze zorgt ervoor dat uw bedrijf grote stappen kan maken en kan groeien. Autobelettering Assen denkt en werkt met u mee, van het design tot montage.

Voordelen bestelbus reclame

Iedereen heeft ze wel eens gezien: personenwagens, touringcars, motors of zelfs fietsen beplakt met de kleuren en het logo van een bedrijf. Redenen waarom bestelbus reclame zo populair is, zijn er genoeg. De voornaamste reden dat men kiest voor dit type reclame-uiting, is om het feit dat autobelettering gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft. Dit zijn bijna 2 miljoen per jaar! Bovendien wordt autoreclame vaak beter onthouden én is het goedkoper dan andere reclamemethodes zoals een billboard of drukwerk. Door één simpele stap te zetten heeft uw bedrijf jarenlang profijt; onze reclame heeft een levensduur van 5-7 jaar.

Fleetmarking voor uw bedrijf

Fleetmarking, beter bekend als het beletteren van een heel wagenpark, is een optie waar steeds meer bedrijven voor kiezen. Het belangrijkste bij fleetmarking is dat de wagens dezelfde huisstijl tonen. U kiest dan waarschijnlijk ook voor autobelettering, opdat uw naamsbekendheid wordt vergroot en dat u door de omstander wordt herkend. Een parkeerplaats vol met auto’s die allen anders zijn bestickert is dan ook erg storend. Autobelettering Assen helpt u graag uw wensen te realiseren. Kiest u voor een subtiel logo of wilt u graag uw wagenpark deels of geheel laten wrappen? De mogelijkheden voor bestelbus reclame zijn eindeloos. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Unieke service

Autobelettering Assen levert diensten aan haar klanten tegenover scherpe prijzen. Voor alle type voertuigen hebben wij diverse pakketten met elk hun eigen voordelen. De medewerkers die de belettering op uw wagen aanbrengen zijn 100% gespecialiseerd in hun vak en hebben jarenlange ervaring met ingewikkelde montageconstructies. Voordat wij uw voertuig beletteren ontvangt u eerst een prototype in de vorm van een ontwerp, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Geeft u akkoord, dan beletteren wij uw auto zo spoedig mogelijk. Bent u niet in staat om uw wagen op onze afdeling te brengen? Dan kunnen wij uw bestelbus ook op de door u gewenste locatie van autoreclame voorzien. Neem graag contact met ons op.

Bestelbus reclame bestellen

Autobelettering Assen realiseert het leveren van autoreclame diensten door heel Nederland. Ook bestelbus reclame wordt steeds meer populair omdat het de alternatieven overtreft. U kunt bij ons op een gemakkelijke manier bestelbus reclame bestellen op maat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze online website. Heeft u een vraag of wilt u simpelweg wat meer informatie over dit type reclame, of een andere dienst? Tijdens de kantooruren staan onze collega’s voor u klaar om antwoord te geven op al uw onduidelijkheden. Neem gerust contact met hen op!

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 225,-
Medium signing Vanaf € 335,-
Large signing Vanaf € 675,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1945,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign