ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BESTELBUS BELETTERING

Een bedrijfswagen is vaak op pad. Het is dan natuurlijk zonde als u rondrijdt in een witte bestelbus. Wij van Autobelettering Assen zijn u graag van dienst met snelle, professionele autobelettering. Met de juiste belettering wordt uw bestelbus een rijdend visitekaartje, een mobielere manier van naamsbekendheid creëren is er bijna niet.

Er bestaan ontelbaar veel mogelijkheden voor reclame op uw bestelbus. U kunt bij ons terecht voor een subtiel logo tot complete belettering, alles is mogelijk. Het is ook een optie om uw wagen te voorzien van reflecterende folie. Zo valt uw bestelbus nóg beter op. Het compleet inpakken van de auto is ook een mogelijkheid wat wij graag voor u doen.

Ontwerp

Natuurlijk wilt u rondrijden in een bus met mooie en duidelijke belettering. Daarom besteden wij veel aandacht aan het design. Er wordt gekeken naar de juiste kleuren, afmetingen, hoeveelheid, lijnen van de auto etc. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Heeft u zelf een ontwerp? Dan voeren wij dit graag voor u uit! Mocht u nog geen ontwerp hebben maar u weet wel wat u op uw wagen wilt? Samen met ons ervaren team zorgen wij ervoor dat het geschikte design voor uw bestelbus tot stand wordt gebracht.

Aanbrengen van autobelettering

Het aanbrengen van de belettering op uw bestelbus moet uiteraard met het juiste beleid worden gedaan. Wij hebben een eigen werkplek met de benodigde materialen en apparatuur. Ons team kan het ontwerp op professionele wijze toebrengen. Bent u niet in staat om de bestelbus naar onze werkplaats te vervoeren? Dan is het ook mogelijk om de wagen op de door u gewenste locatie te voorzien van belettering. Na enig overleg maken wij graag een afspraak met u.

Bestelbus belettering bestellen

Vraag via onze website eenvoudig een offerte aan. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord terug. Heeft u nog vragen over autobelettering of is u simpelweg iets niet duidelijk? Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze collega’s. Zij geven graag antwoord op al uw vragen.

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 225,-
Medium signing Vanaf € 335,-
Large signing Vanaf € 675,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1945,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign