ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BESTELAUTO RECLAME

De bestelauto is, samen met de bestelwagen, het voertuig dat bij ons het meest wordt bestickert. Het is natuurlijk zonde als  u rondrijdt in een bedrijfswagen zonder belettering. Dankzij deze eenmalige investering profiteert u jarenlang van voordelen zoals stijging van naamsbekendheid, herkenning in uw regio én u heeft gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand. Door een informatieve en professionele reclame-uiting op uw bestelauto, kiest de consument eerder voor u dan voor de concurrent. Immers, u staat te goeder naam en faam bekend. Verschijn bekwaam op de markt met bestelauto reclame van Autobelettering Assen.

Carwrapping reclame bestelauto

Bent u uitgekeken op de standaard wagen, en gaat u graag een stapje verder? Voor de belanghebbende bieden wij carwrappen aan, dit is het geheel inpakken van uw auto. Met een gewrapte auto bent u ervan verzekerd dat u opvalt, en dat de boodschap ook echt aankomt bij de persoon die uw wagen ziet. Onze ervaren monteurs werken met het hoogwaardige 3M. Dit zorgt naast de strakke look ook voor een beschermlaag op uw auto. Gemiddeld genomen bedraagt de levensduur van de wrap 5-7 jaar. Tegenwoordig wrappen wij de auto’s vaak in de moderne glans of matte kleuren, maar ook carbon en chroom behoren tot de mogelijkheden. Voor iedere wens op het gebied van bestelauto reclame zit u hier goed, laat nog deze week uw wagen carwrappen.

Fleetmarking voor uw bedrijf

Een bedrijf met een terrein vol bestickerde wagens, in dezelfde kleur en vorm, geeft vaak een goede eerste indruk. Wilt u de auto’s in uw wagenpark ook omtoveren in een mobiel reclame- of promotieobject? Dan heeft u uw partner gevonden. Wij helpen u namelijk graag bij elke opdracht, van een subtiel logo op uw auto’s tot een wagenpark vol gewrapte voertuigen. Met fleetmarking heeft u altijd één rijdend visitekaartje op de weg. U probeert uw huisstijl aan omstanders te tonen die wellicht geïnteresseerd raken in uw dienst of product, zonder dat zij er zelf erg in hebben. U presenteert uw bedrijf dus professioneel bekend op de markt. Vergroot het bereik van uw organisatie.

Goedkope bestelauto reclame

Iedereen die geïnteresseerd is in autoreclame, verlangt professionele hulp tegenover een laag tarief. Als u nadenkt over het grote bereik dat bestelauto reclame heeft, zijn de kosten relatief laag. Een bestickerde auto wordt over het algemeen twee miljoen keer per jaar gezien. Hiertussen zitten geheid potentiële klanten voor uw bedrijf. Bovendien is de autobelettering professioneel en informeert het, maar het zorgt ook voor extra herkenning van uw naam. Wij helpen u graag met elke dienst op gebied van auto- en buitenreclame. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bestelauto reclame bestellen

Iedere succesvolle zakenman is bekend bij het begrip autoreclame. Tegenwoordig is autoreclame onmisbaar op de weg. Een snellere en mobielere manier van marketing is dan ook nauwelijks denkbaar. Wilt u ook graag wat vernieuwing, en kiest u voor kwalitatief hoogwaardige autostickers om uw wagen te verfraaien? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Voor u het weet rijdt u volgende week rond in een nette, vakkundig beletterde auto. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze dienst? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze collega’s. Zij helpen u graag bij al uw onduidelijkheden!

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 195,-
Medium signing Vanaf € 325,-
Large signing Vanaf € 545,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1495,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord..

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign