ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BESTELAUTO BELETTERING

Kleine auto’s, grote auto’s en alles wat er tussen zit. Je bedrijfsauto is je rijdende visitekaartje en daarbij maakt het niet uit welk formaat je rijdt. Wat natuurlijk wel een groot verschil maakt, is of je auto blanco is of als deze voorzien is van een mooie bestickering. Van een subtiel logo tot het volledig carwrappen van je voertuig, alles is mogelijk.

Ontwerp

U wilt uiteraard rondrijden in een bestelauto met mooie belettering. Bij ons kunt u terecht voor een geschikt ontwerp voor op uw bedrijfswagen. Wij hebben een professionele ontwerpafdeling die u graag helpt bij het creëren van een toepasselijk design voor uw auto. Heeft u zelf al een ontwerp, of heeft u een idee van wat u op uw auto wilt maar u heeft nog geen ontwerp? Wij geven u kosteloos advies en samen zorgen wij ervoor dat het juiste design tot stand wordt gebracht.

Aanbrengen van autobelettering

Ons ervaren team is gespecialiseerd in het aanbrengen van belettering op uw auto. Het maakt dan ook niet uit of het een eenvoudige sticker of een volledige carwrap is: hier bent u aan het juiste adres. Het aanbrengen van de autobelettering doen wij vaak in onze eigen werkplaats. Op deze locatie hebben wij namelijk de benodigde materialen en apparatuur. Bent u niet in staat om de wagen naar onze werkplek toe te rijden, en u wilt dat wij uw bestelauto op de door u gewenste locatie voorzien van belettering? Ook in dit geval zijn wij u graag van dienst! Neem contact met ons op en wij zullen een geschikte oplossing vinden.

Bestelauto belettering bestellen

Voor het bestellen van de autobelettering kunt u op eenvoudige wijze een offerte aanvragen via onze website. Wij streven ernaar om deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Heeft u nog vragen of wilt u ronduit wat meer informatie? Wees niet bang om één van onze collega’s te contacteren tijdens onze kantooruren. Zij geven graag antwoord op al uw vragen!

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 195,-
Medium signing Vanaf € 325,-
Large signing Vanaf € 545,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1495,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord..

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign