ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BAKWAGEN RECLAME

De bakwagen is een perfect voertuig om te beletteren met bakwagen reclame. Ze zijn er in vele soorten en maten. Echter hebben de wagens wel iets gemeen; ze beschikken allen over flanken die perfect geschikt zijn om van autostickers of carwrapping te voorzien. Dankzij het grote bereik van dit mobiele voertuig is bakwagen reclame erg geschikt voor een bedrijf die haar bekendheid wil vergroten. De grote oppervlakten waarop de belettering zal plaatsvinden zullen door veel automobilisten worden gezien. Potentiële klanten kiezen hierdoor eerder voor u dan voor de concurrent. Laat uw naam aantrekkelijk op de markt verschijnen en overtuig weggebruikers met autostickers van Autobelettering Assen.

Materiaal voor onze autoreclame

Goede reclame op uw auto valt of staat met de kwaliteit van het materiaal dat wordt gebruikt. Autobelettering Assen werkt te allen tijde met A-merk materialen, waaronder 3M folies en het welbekende Avery. Wilt u ook graag de autoruiten bestickeren, zonder dat het zicht van binnenuit wordt belemmerd? Speciaal hiervoor hebben wij de One Way Vision folie. Bij gebruik hiervan wordt het effect gecreëerd waarbij je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken. Dankzij deze kwalitatief hoogwaardige materialen wordt het aanbrengen van de stickers ook een stukje gemakkelijker; gepaard met ons ervaren personeel zal uw bakwagen er verzorgd en professioneel uit komen te zien.

Aanbrengen van bakwagen reclame

Een geschikt ontwerp tot stand brengen voor op uw wagen is de eerste stap in ons werkproces. Voldoet het design aan uw eisen en wensen? Dan kunnen de stickers worden aangebracht op uw bakwagen. Bij Autobelettering Assen bent u gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit, omdat de belettering altijd door onze vakkundige medewerkers wordt aangebracht. Vaak wordt de aanbrenging op onze eigen afdeling gedaan; hier beschikken wij over de beste materialen en  modernste fullcolour-printapparatuur. Wenst u dat wij de dienst bij u thuis uitvoeren? Zelfs dat is mogelijk. Onze ervaren plaatsingsdienst is alledaags op pad om de volgende klanten tevreden te stellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bakwagen reclame in uw omgeving

Woont u in het noorden, zuiden, of op één van de Wadden eilanden? Ons werk treft u overal aan. Het is niet altijd praktisch voor de consument om al haar auto’s op onze locatie te brengen. Daarom beplakken wij uw wagen of wagenpark ook graag op de door u gewenste locatie. Een unieke service in Nederland. Wilt u graag onze buitenreclame op de Wadden eilanden, dan gelden hiervoor andere prijzen en voorwaarden. Echter sluiten wij niets uit en kunt u ons altijd contacteren voor de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.

Bakwagen reclame bestellen

Autoreclame is één van de bekendste en snelste manieren van marketing. Daarom hebben veel succesvolle ondernemers reeds gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Streeft u ook naar meer naamsbekendheid en de talloze andere voordelen die komen kijken bij deze eenmalige investering? Vraag dan gerust een offerte aan zodat wij uw wensen kunnen realiseren. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een concreet antwoord. Zou u graag meer informatie ontvangen wat betreft bakwagen reclame, of heeft u simpelweg een vraag over één van onze diensten? Aarzel dan niet langer en neem contact op met onze collega’s. Zij helpen u graag bij al uw onduidelijkheden!

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 345,-
Medium signing Vanaf € 385,-
Large signing Vanaf € 780,-
op aanvraag Vanaf € 0,-
Car wrapping Vanaf € 1280,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign