ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BAKWAGEN BELETTERING

Een bedrijfswagen is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Het zonde om te rijden in een standaard blanco bakwagen, ook omdat het grote oppervlakte zich juist uitstekend verleent voor opvallende belettering. Op de weg zult u dagelijks worden gezien door duizenden potentiële klanten. Een snellere en mobielere manier van marketing is haast ondenkbaar.

Voor het aanbrengen van een subtiel logo tot het volledige inpakken van uw auto kunt u terecht bij Autobelettering Assen. Ook is het mogelijk uw wagen te voorzien van reflecterende folie. Zo valt uw bakwagen nog meer op.

Ontwerp

Wij beschikken over een ervaren ontwerpafdeling die u graag helpt bij het tot stand brengen van een passend ontwerp voor op uw bakwagen. Heeft u zelf al een idee van wat u op uw wagen wilt, of heeft u zelfs al een ontwerp? Graag helpen wij u bij de uitvoering!

Aanbrengen van belettering

Het aanbrengen van de belettering op uw bakwagen moet gebeuren in een juiste omgeving. Vaak wordt dit gedaan in onze eigen werkplaats. Hier beschikken wij over de benodigde materialen en apparatuur. Indien u niet in staat bent om de bakwagen bij onze werkplaats te brengen, kunnen wij in overleg op de door u aangewezen locatie de belettering monteren.

Bakwagen belettering bestellen

U kunt via de website een offerte aanvragen, hierop zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of bent u meer een beller dan een mailer? Bel ons gerust. Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur en staan u dan graag telefonisch te woord.

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 345,-
Medium signing Vanaf € 385,-
Large signing Vanaf € 780,-
op aanvraag Vanaf € 0,-
Car wrapping Vanaf € 1280,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign