ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

AUTO RECLAME ASSEN

Uw persoonlijke wagen of bedrijfsauto is een belangrijke groeimogelijkheid voor uw bedrijf. Autoreclame is namelijk één van de snelste en effectiefste manieren van marketing. Rijdt u nou in een Peugeot, Mercedes of Volkswagen? Voor ieder voertuig bieden wij een passende oplossing. Doordat u alledaags de weg op gaat met uw wagen, zullen velen uw logo of slogan waarnemen. Perfect geschikt voor vergroting van uw naamsbekendheid! Door het zetten van slechts één simpele stap, het laten aanbrengen van de belettering, heeft u jarenlang profijt. Autoreclame Assen heeft reeds veel ervaring met ingewikkelde constructies. Onze werknemers zijn gecertificeerd en volgen regelmatig cursussen. Wij werken uw eisen en wensen graag uit tot het gewenste plaatje.

Autoreclame ontwerpen

De reclame die op uw wagen zal plaatsvinden, zal eerst op de computer moeten worden ontworpen. De mogelijkheden voor een puik design zijn eindeloos. Bent u zelf creatief aangelegd en levert u zelf een ontwerp, of wenst u liever vakbekwame hulp? Wij van Autoreclame Assen helpen u graag bij het tot stand brengen van een smaakvol ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl. Iedere dag streven wij enthousiast naar nieuwe tevreden klanten. Bent u de volgende?

Doeltreffende autobelettering

Iedereen vindt het fijn om rond te rijden in een nette, verzorgde wagen. Natuurlijk heeft het soort van uw wagen hierbij een grote invloed. Het aanschaffen van een duurder model is vaak een (te) grote investering en wordt daarom links gelegd. Reclame-uitingen op het voertuig is een optie waar velen voor kiezen. Het is hiernaast niet nodig om belasting af te dragen voor de belettering, wat bij een duurder model auto vaak wel het geval is. Voor een laag tarief zorgt Autoreclame Assen dat men een professioneel beeld vormt bij uw organisatie. Maak vandaag nog een afspraak zodat wij u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn, van ontwerp tot aanbreng van de autobelettering. Hoogwaardige kwaliteit en duurzame verwerking van uw orders staan bij ons op 1.

Autoreclame Assen op uw locatie

Het is onprettig als uw wagen tijdelijk buiten gebruik is dankzij de montage van de autobelettering. Wij krijgen herhaaldelijk de vraag of de autoreclame kan worden aangebracht bij de consument thuis. Voor ons is dit geen probleem. Autoreclame Assen beschikt over een plaatsingsdienst met vakkundig personeel dat u graag van dienst is bij belettering op de door u gewenste locatie. Dagelijks bestickeren zij vele voertuigen door heel het land; van enkel één wagen tot een geheel wagenpark. De meeste ontwerpen worden echter aangebracht op onze eigen locatie. Hier beschikken wij over de modernste fullcolour-printapparatuur en werken wij uitsluitend met A-merk materialen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Autoreclame bestellen

Bent u toe aan vernieuwing en wilt u de voertuigen op het terrein rondom uw bedrijfspand opfleuren met aanlokkelijke autobestickering? Wij zijn graag uw partner tijdens grote en kleine projecten, op iedere locatie. Bovendien bieden wij u 5 jaar garantie: u hoeft zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten van schade in de toekomst. Via onze website kunt u een offerte aanvragen, zodat wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn met fraaie autoreclame. Heeft u een vraag over een product, of wilt u graag meer informatie over de aanpak van onze plannen? Met al uw onduidelijkheden kunt u terecht bij onze collega’s. Zij helpen u tijdens de kantooruren graag de warboel op te lossen!

PRIJZEN

Small signing Vanaf € 149,-
Medium signing Vanaf € 230,-
Large signing Vanaf € 395,-
Premium signing op aanvraag
Car wrapping Vanaf € 1285,-

WAAROM ONS?

Wij zijn 100% gespecialiseerd in autobelettering en carwrapping. Al onze medewerkers zijn sign gecertificeerd en behoren tot de beste in hun vak. Wij willen kleine en grote organisaties voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

 • Niet goed = geld retour!
 • Belettering op locatie mogelijk
 • Super snelle offerte
 • Professioneel advies
 • Gecertificeerde sign specialisten

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt het voordat mijn auto kan worden beletterd?

  Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen uw voertuig volledig beletterd hebben. Heeft u een spoed opdracht, dan is dit ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar.

 • Kunnen jullie de belettering ook op locatie uitvoeren?

  Wij bieden als service aan om de belettering op uw eigen locatie te laten verrichten. Vaak is dit vanuit praktisch oogpunt ook wenselijk. U hoeft dan uw voertuig(en) niet te brengen en/of te vervoeren.

 • Krijg ik een ontwerp van mijn belettering, alvorens ik bestel?

  Nadat u een aanvraag heeft gedaan, ontvangt u binnen enkele werkdagen een professioneel ontwerp met een passend voorstel. U ziet dus exact hoe uw voertuig eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan geeft u een akkoord.

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign