• 1721
  • 0

Brouwer AB InBev kiest voor duurzame displays

AB InBev gaat, naar eigen zeggen, als eerste brouwer in Nederland grootschalig testen met duurzame displays in de retail. De komende weken loopt een pilot bij 54 Plus supermarkten met Proteus displays.De displays gebruiken tot 85% minder karton en hebben in potentie tot 90% minder CO2 uitstoot dan conventionele displays. Bierbrouwer AB InBev gaat grootschalig testen met duurzame Proteus displays in de retail.

Herbruikbare displays

Doel van de pilot is de retourstroom rondom de herbruikbare displays uitgebreider te testen. Met de investering zet de brouwer de volgende stap haar ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken, waaronder 100% circulaire verpakkingen in 2025.

Proteus displays

De pilot is een vervolg op de eerdere succesvolle test uit juli 2018, toen AB InBev – onder meer bekend van merken als Jupiler, Leffe, Dommelsch, Hertog Jan en Corona – het Nederlands/Belgische APP (Ahrma Proteus Pooling) en Plus Retail de displays testten in enkele Plus supermarkten.

De Proteus displays zijn opgebouwd uit volledig herbruikbare kunststof en aluminium materialen en een dunne kartonnen hoes, waardoor een fractie karton nodig is ten opzichte van conventionele displays, die volledig van karton zijn.

Bron: Sign.nl

ONLINE AFSPRAAK

Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.

MAAK AFSPRAAK
LAATSTE BERICHTEN
MEEST BEKEKEN
CATEGORIEËN

Bent u op zoek naar binnen-en buitenrecame voor uw bedrijf? Bezoek ook eens Visser Print & Sign.

Categorieën

© Copyright 2022 Autobelettering Assen onderdeel van Visser Print & Sign